fbpx

Mosaic girl with waves swirling around her feet

0 thoughts on “Mosaic girl with waves swirling around her feet

  1. Dutwa du Toit says:

    Klink vir my jy het die balans gevind waarna so baie mense soek. Die mosaieke lyk briljant, kleur, vorm, tekstuur, emosie…. ‘n Gedagte van die kustenaar wat met harde werk en liefde ‘n lewe van sy eie aaneem. Sukses sal sowaar in jou voetspore volg.

    • ruarkmosaicart says:

      Thanks boet. Waardeur die gawe en positiewe woorde baie. Ek gaan nog baie effort in dit sit. Skryf op vir my nuus brief waneer jy weer ‘n draai kom maak op my webtuiste. Dit sal my help om my lys van subscribers op te bou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SUBSCRIBE TO OUR BLOG

Get our latest posts in your inbox

Add address

%d bloggers like this: